Buitengevel.nl Altijd scherpe prijzen 10 jaar fabrieksgarantie Voor ondernemers & particulieren Deskundig advies Snelle levering Scherpe prijzen Gratis verzending vanaf €1000

De webshop voor de particulier en de professional

U kunt bij ons terrecht voor:

Onze prachtige productlijnen

Door te kiezen voor onderhoudsarme bouwproducten zal uw woning er jaar in jaar uit goed onderhouden uit blijven zien. Hierdoor bent u verlost van het periodiek plegen van onderhoud. Dit bespaart u veel tijd en geld. Tijd en geld dat u kunt besteden aan dingen die u écht leuk vindt.

Over buitengevel

Buitengevel.nl is opgericht als antwoord op het ontbreken van een totaal leverancier voor de bouwsector. Buitengevel.nl is opgericht door een vooruitstrevende leverancier van kunststof en aluminium kozijnen en gevelelementen. Door de constante vraag van klanten over de bijbehorende producten is Buitengevel.nl ontstaan. Een bedrijf dat zich volledig richt op de toelevering van kozijnen en alle bedenkbare bij producten. Zodat iedere klant op 1 plek terecht kan voor alle benodigde materialen en kennis.

Populaire producten

Keralit kunststof gevel- en dakrandbekleding

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.