Buitengevel.nl Altijd scherpe prijzen 10 jaar fabrieksgarantie Voor ondernemers & particulieren Deskundig advies Snelle levering Scherpe prijzen Gratis verzending vanaf €1000

FAQ

Op zoek naar een antwoord? Onze zelfhulpsectie is de snelste manier om hulp te krijgen. Je vindt hier antwoorden op veel onderwerpen, waaronder de betalingsopties die beschikbaar zijn bij Buitengevel.nl.

Brief- en pakket post wordt bezorgd met PostNL. De lange lengtes worden verzonden door een externe transportbedrijf.

Het volgen van uw bestelling kan via Track en Trace service van PostNL. Vul het trackingnummer in op de PostNL website. U vind uw trackingnummer in de E-mail die u van ons ontvangt.

Bij lange lengtes wordt u de dag of avond van te voren geïnformeerd over de tijdsindicatie met de te verwachte levertijd in een tijdsblok van twee uur. Als er die dag vertraging ontstaat, wordt er contact met u opgenomen.

Ja, het is mogelijk om vanuit België te bestellen, bij het afronden van je bestelling kan je bij afleveradres België aangeven. Alleen leveren wij momenteel nog niet binnen België, het is dus alleen mogelijk om u bestelling zelf om te komen halen. Hiervoor wordt een afspraak ingepland.

Onze levertijd zit tussen de 1 en 4 werkdagen. Als je maatwerk producten besteld kunnen hier extra dagen bij komen, u zal hierover geïnformeerd worden.

In de onderstaande tabel kan je het overzicht zien van de verzendkosten. Deze worden automatisch berekend tijdens het bestellen.

 

Verzendkosten

Gratis vanaf (Excl. BTW)

Briefpost

€ 3,95

€ 1000,-

Pakketpost

€ 8,75

€ 1000,-

Lengte transport

€ 69,-

€ 1000,-

Ja, het is mogelijk om ervoor te kiezen om je bestelling zelf op te komen halen. In dit geval worden er nooit leveringskosten in rekening gebracht. U wordt door ons op de hoogte gesteld wanneer u producten klaar liggen en, er wordt samen een ophaal moment ingepland.

Je kan bij ons via Ideal, Paypal of creditcard betalen. Als zakelijke klant kunt u goedgekeurd worden voor achteraf betalen.

Ja, onze producten worden binnen heel Nederland bezorgt.

Bekijk de mogelijkheden van ons ruil en retourbeleid op de website.