Buitengevel.nl Altijd scherpe prijzen 10 jaar fabrieksgarantie Voor ondernemers & particulieren Deskundig advies Snelle levering Scherpe prijzen Gratis verzending vanaf €1000

Bestel en leveringsinformatie

Bestellen

Bij Buitengevel.nl kunt u zowel als zakelijke klant als particulier bestellen, zonder dat u hiervoor een account hoeft aan te maken. Het aanmaken van een account biedt echter diverse voordelen. Zoals eenvoudig de status van uw bestellingen volgen en met slechts één klik eerdere bestellingen opnieuw plaatsen. 

Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen als u in België woont. Momenteel bieden we echter alleen de optie om uw bestelling zelf op te komen halen.

Betaling

Bij Buitengevel.nl kunt u uw bestelling eenvoudig en snel betalen met iDEAL of Creditcard. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te kiezen voor bankoverschrijving. U plaatst uw bestelling en ontvangt vervolgens per e-mail de betaalinformatie. Houd er rekening mee dat de order pas verwerkt wordt zodra de betaling is ontvangen. 

Voor zakelijke klanten bieden wij de optie om goedgekeurd te worden voor achteraf betalen.

Levering

Wij bezorgen onze producten door heel Nederland. Na het plaatsen van uw bestelling bedraagt de levertijd 1 tot 4 werkdagen. We streven ernaar u altijd binnen 1 werkdag te informeren over de exacte leverdatum. De avond voor de levering ontvangt u een e-mail met het geschatte tijdvak, en op de dag zelf krijgt u updates via berichten op uw mobiele nummer. 

In de bijlage (Leverdagen) vindt u een overzicht van de leverdagen in uw regio. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u opmerkingen toevoegen met uw voorkeursleverdatum. 

Houd er rekening mee dat maatwerkproducten en speciaal bestelde producten een langere levertijd kunnen hebben.”

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Onze brieven en pakketten worden bezorgd via PostNL. Voor langere lengtes maken wij gebruik van een extern transportbedrijf.

Ophalen

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling persoonlijk op te halen bij ons magazijn. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u een ophaalmoment plannen. Let op dat het alleen mogelijk is om uw bestelling op te halen op het vooraf ingeplande moment.

Ons adres
De Hemeltjes 4
5051 JR Goirle

Verzendkosten

Bij Buitengevel.nl hanteren we diverse verzendtarieven, afhankelijk van de grootte van het pakket. Het juiste verzendtarief wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje. Raadpleeg de onderstaande tabel voor een overzicht van de verschillende verzendtarieven.

 

Verzendkosten (Incl. BTW)Gratis vanaf (Incl. BTW)
Briefpost€ 3,95€ 50,-
Pakketpost€ 6,95€ 100,-
Lengte transport€ 69,-€ 1000,-
Afhalen € 69,-€ 1000,-