Buitengevel.nl Altijd scherpe prijzen 10 jaar fabrieksgarantie Voor ondernemers & particulieren Deskundig advies Snelle levering Scherpe prijzen Gratis verzending vanaf €1000

Over ons

Buitengevel.nl is opgericht als antwoord op het ontbreken van een totaal leverancier voor de bouwsector. Buitengevel.nl is opgericht door een vooruitstrevende leverancier van kunststof en aluminium kozijnen en gevelelementen. Door de constante vraag van klanten over de bijbehorende producten is Buitengevel.nl ontstaan. Een bedrijf dat zich volledig richt op de toelevering van kozijnen en alle bedenkbare bij producten. Zodat iedere klant op 1 plek terecht kan voor alle benodigde materialen en kennis. Een ander voordeel is dat men een lagere prijs heeft door de grotere afzet per klant.

Buitengevel.nl levert behalve kunststof en aluminium Kozijnen ook gevelbekleding, binnen afwerking, vensterbanken, zonwering, montage materialen, onderhoud en reinigingsmiddelen.

Onze missie

Het ondersteunen van de Professionals in de strijd tegen de hoge materiaal kosten en het tekort van vakmannen en vrouwen.
Door onze eigen kosten zo laag mogelijk te houden en door een groot en compleet assortiment te bieden kunnen wij onze marges laag houden. Hiermee willen wij de materiaal kosten zo laag mogelijk maken voor iedereen. Verder weten ook wij als geen ander dat het tekort van vakmensen een veel voorkomend probleem is. Ook weten wij dat de calculaties en bestellingen steeds minder tijd mogen kosten. Hier spelen wij op in door:

Onze Klanten

Wij zijn Trots op al onze samenwerkingen. Onderstaand vindt u een klein overzicht van onze klanten.

Onze Partners

Wij zijn trots op al onze samenwerkingen. Onderstaand vindt u een klein overzicht van onze partners en merken.